Eerste blogbericht

28 mei 2018

Vandaag nog even de deur uit voor een bijpassende fleece voering, zodat ik mijn tweede babydekentje kan afronden.

24 mei 2018

Ik merk dat de kleur van mijn eerste project nogal gewaagd is en gebruik daarom voor mijn nieuwe project andere kleuren.

Zie hier een impressie.

IMG-20180525-WA0000

21 mei 2018

Eindelijk besluit ik een dekentje op de machine te gaan maken.
Na wat oefening met lengte en breedte bereik ik na enkele dagen het einde van dit project.

Mijn eerste dekentje in wording:

20180523_085255

12 mei 2018

In mijn zoektocht op zolder vind ik de oude breimachine, die ik weer aan de praat krijg. Wat olie op het breibed en hij doet het weer als een zonnetje! Nu is het mogelijk op een efficiënte manier toch al dat moois te maken voor een redelijke prijs. Rest me alleen nog wat oefenen en oefenen en wat meer snelheid opdoen.

16 april 2018

Van mijn lieve schoondochter hoor ik dat de babydekentjes helemaal “in” zijn … en of ik die kan breien… Bij de Hema koop ik de allerdikste bol garen en bijpassende breinaalden. Binnen een paar dagen heb ik het dekentje af. Mama en baby zijn super blij en kunnen ervan gaan genieten!

Dekentje Silvia

Dekentje Martijntje

Dit brengt me op het idee om meer te maken en misschien wel iets te kunnen gaan verkopen. Alleen moet het wel rendabel zijn en iets unieks!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s