Eendje Klein

Marianne.jpg

Het is een hele klus om zonder patroon een eend te maken die lijkt op mijn logo.
Eerst knip ik de rol kerstpapier in stukken, om zo een model te krijgen van wat ik eigenlijk wil maken. Na wat oefenen lukt het dan toch en knip mijn papieren model in patroondelen. Helaas vergeet ik een foto te maken en moeten jullie het met wat knipsels doen… Deze leg ik op de fleece deken en begin te knippen.

 

Ik begin met de snavel en poten. Zie hierboven.

 

De kop is klaar en daarna ook het lichaam van de eend. Alleen vind ik hem iets te dik en knip hem weer open. Soms is een model nog niet perfect en merk je wanneer je de delen aan elkaar zet. Hieronder zien jullie het voorlopige eindresultaat! Ik ben nogal kritisch en wie weet pas ik hier en daar nog wel wat aan.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s