Baby truitje “Baby Boy”

Hier ben ik weer!

ongeveer drie weken geleden word ik gebeld voor tijdelijk administratief werk. Aangezien ik dit bedrijf al ken en ze omhoog zitten, besluit ik voor een korte periode mee te helpen. Naast het feit dat ik weer extra materiaal kan kopen, is het ook wel weer leuk onder de mensen te zijn.

Nu ik  weer bijna twee dagen thuis ben en heerlijk met mijn handwerk bezig ben, merk ik dat ik mijn vogeltje “Mystery” toch wel heb gemist! Het beestje kwettert aan één stuk door en het lijkt erop dat hij steeds weer “Mystery” roept, vandaar de naam…

Na lang zwoegen is het baby truitje met opschrift “Baby” dan eindelijk klaar voor gebruik. De kleur van de letters zijn eerst niet mooi genoeg, dus haal ik de letters het keer op keer uit. Ook het koord door de capuchon werk ik opnieuw af door een extra bies aan te mazen. Zie hieronder…
De letters “Baby” zijn erop gemaast. Wil je zelf ook wat truitjes opvrolijken met deze letters, dan kun je mijn patroon gebruiken. Klik daarvoor op deze link

Wil je meer foto’s bekijken van dit jongens baby truitje, klik dan op deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s