Baby dekentje – Fleur 06-18

Vandaag maak ik even tijd om mijn baby dekentje van superdikke Hema wol te promoten! Zie hierboven. Voor meer info kijk via deze link

Een tijdje geleden sta ik in Almere Stad voor het schap met Super Bulky “One ball = One project” bollen. Ik ben nogal gek op roze en voor ik het weet sta ik er alweer mee onder mijn arm. Naast mij zijn twee jongere dames bezig een keuze te maken tussen een paar bollen met dun garen. Ik zie ze overleggen en voor ik het weet maak ik deel uit van het gesprek. Het zijn beginners, althans de ene dame dan. De andere vind het gezellig om te shoppen, zo lijkt het. Ze weet nog niet goed hoe ze moet haken en heeft YouTube al bekeken. Eigenlijk vindt ze het veel te snel gaan. Om steeds “stop” te moeten zetten en dan weer “aan” vindt ze eigenlijk een heel gedoe. Ik adviseer haar een boek te kopen, waarin de basis haaksteken duidelijk staan getekend. Destijds hadden ze van die mooie boeken bij de Action en ook wol en haaknaalden van metaal. De jonge dames lopen naar de kassa en zie ik later wellicht bij de Action om de hoek. Zelf blijf ik nog even hangen bij de dikke bollen wol en koop er eentje.
Thuisgekomen maak ik er het prachtige baby dekentje Fleur en vind het jammer dat ik het alweer heb ingepakt voor de verkoop. Zo weet ik wel zeker dat het schoon blijft.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s