Herfst

Het is heerlijk weer, de zon schijnt en liggen nog wat bladeren in de tuin. Dit geeft inspiratie voor het thema: “herfst”.

M’n haakspullen liggen in de handwerkmand naast de bank. Ik pak wat restjes wol en leg ze naast elkaar. Net genoeg om er iets leuks van te maken. Maar na een paar toeren haal ik het alweer uit. Ben ik dan toch nog niet fit genoeg om echt te kunnen beginnen?

Sinds maart van dit jaar begin ik bij mijn nieuwe werkgever in een full-time functie. Dit slokt met uiteindelijk te veel op, waardoor ik dolblij ben met de nieuwe baan dichtbij huis. Morgen begin ik al en heb twee dagen per week de tijd om m’n baby-imperium uit te breiden.

Nu nog maar even rustig aan doen en genieten totdat de motor weer op volle toeren moet gaan draaien.

Fijne zondag allemaal!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s